Select Page

Cijena: 280 kn

Podaci za uplatu:
WHITE SPACE, obrt za usluge
OIB: 14964425195
IBAN: HR9624020061140331852
Banka: Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Ogledne stranice

Knjiga "Nije sve u izgledu" autorice Nikoline Jerković pravo je osvježenje u svijetu stručne literature grafičkog dizajna. Stručnjakinja u području vizualnih komunikacija na jednom mjestu obuhvatila je svoje široko teorijsko znanje, a praktično iskustvo potkrijepila je vrijednim primjerima.


Mia Monterisi (grafička dizajnerica)

Nije sve u izgledu je apsolutno obavezno štivo za svakog dizajnera. Ovaj priručnik za vizualnu komunikaciju prepun je informacija i detaljnih primjera koji su praktični za svakog grafičkog dizajnera

Ognjen Gligorijević (grafički dizajner)

Podiže svijest o važnosti i utjecaju grafičkog dizajna u svakom aspektu našeg života. Odlično i za ljubitelje psihologije.

Kristina S.(studentica grafičkog dizajna)

O autorici

Nikolina Jerković je dizajnerica vizualnih komunikacija novije generacije, čiji se grafički dizajn uspješno involvirao na tržište i postao zaštitni znak brojnih uspješnih domaćih brendova.

Jerković je svoju karijeru u dizajnu započela srednjoškolskom izobrazbom u Školi za dizajn, grafiku i održivu gradnju u Splitu. 2007. godine dobila je diplomu Grafičar – dizajner multimedijalnih sadržaja i nastavila obrazovanje na Sveučilišnom odjelu za stručne studije u Splitu, gdje je 2012. godine dobila diplomu na smjeru Informacijske tehnologije. Od 2013. godine radi kao dizajnerica vizualnih komunikacija. Specijalizirala se u brendiranju i rebrendiranju proizvoda i usluga namijenjenih krajnjem potrošaču.

Od 2017. godine predaje grafički dizajn u Splitu, a od 2018. godine je vlasnica agencije za dizajn Llano Agency. Kako bi se približila trendovima novih generacija, 2020. godine završila je edukaciju za NLP praktičarku. Krajem 2021. godine izdala je knjigu “Nije sve u izgledu” u vlastitoj nakladi namijenjenu budućim dizajnerima.

Budi u toku!

Saznaj sve novosti i informiraj se o novim edukativnim materijalima o grafičkom dizajnu na vrijeme.